Пошук по сайту:

У Швеції застрелили відомого репера, який приховував своє обличчя

У Швеції застрелили відомого репера, який приховував своє обличчя
У Швеції застрелили відомого репера, який приховував своє обличчя

Хіп-хоп виконавця, відомого під псевдонімом C.Gambino, застрелили на парковці. Поліція підозрює місцеві банди.

Відомого шведського репера, який виступав під псевдонімом C.Gambino і приховував обличчя під маскою, застрелили на громадській парковці в місті Гетеборг. Інцидент стався ввечері у вівторок. Поліція вже заявила про причетність банд і зростання кількості злочинів із застосуванням вогнепальної зброї. Про це повідомляє Sky News.

У Гамбіно стріляли щонайменше двічі внаслідок явно навмисного нападу, повідомив у середу представник поліції, додавши, що реперу було майже 26 років, але водночас так і не повідомивши його справжнє ім’я. Утім, ЗМІ його і так з’ясували — C.Gambino звали Карар Рамадан.

Шведський репер, C.Gambino, репера вбили qhiqqhiqxriqhkhab

Останній трек C.Gambino, "Sista Gang", був випущений 31 травня і відтоді прослуховувався на шведському сайті Spotify 700 000 разів.

Представник поліції Гетеборга заявив, що репер був пов’язаний із кількома місцевими бандами.

Читайте по темі: За розкриття вбивства Фаріон нагородили правоохоронців Львівщини

Правоохоронці виїхали на місце злочину, коли надійшов дзвінок про стрілянину. Репера знайшли вмираючим на парковці — він помер у лікарні.

Швеція протягом багатьох років боролася за стримування насильства, пов’язаного з організованою злочинністю. Кількість смертоносних перестрілок у країні з населенням 10 мільйонів осіб за останнє десятиліття збільшилася більш ніж утричі, значно перевищивши рівні в сусідніх країнах. За оцінками поліції, 62 000 осіб є членами банд або в якийсь спосіб пов’язані з ними.

C.Gambino, у якого приблизно мільйон слухачів на місяць на потоковому сервісі Spotify, приховував свою особистість і носив маску на публіці, зокрема на церемонії вручення шведської музичної премії Grammis минулого місяця, де його назвали "найкращим хіп-хоп виконавцем 2023 року".

2021 року ще одного шведського репера Ейнара, справжнє ім’я якого було Нільс Гронберг, застрелили у віці 19 років. Роком раніше Ейнар був викрадений і зазнав нападу з боку реперів-конкурентів.

Коментарі:

comments powered by Disqus