Пошук по сайту:

"Я вижила всім на зло": Оксана Білозір зробила гучну заяву про отруєння «Новачком»

"Я вижила всім на зло": Оксана Білозір зробила гучну заяву про отруєння «Новачком»
"Я вижила всім на зло": Оксана Білозір зробила гучну заяву про отруєння «Новачком»

Українська співачка та колишня міністерка культури Оксана Білозір відверто розповіла про своє отруєння та як дивом залишилася живою.

У 2005 році вона очолювала Міністерство культури, проте той момент запам’ятався їй на все життя. Оксана стала жертвою отруєння і рік боролася з тяжкими наслідками. 

"Мене на посаді міністра культури отруїли. Я лежала в Феофанії цілий рік. Я була паралізована частково. Повністю деформоване у мене було обличчя. Одним словом - була дуже важка ситуація, але Бог милосердний і мав на мене плани. Я вижила всім на зло", - розповіла Оксана в інтерв’ю програми "Ліберті Арт". 

Потім Білозір додала, що стали відомі деякі подробиці інициденту, проте вона вирішила закрити справу задля власної безпеки. 

"Тепер я розумію, що то був "Новачок" (прим. - отруйна речовина нервово-паралітичної дії), ми вже маємо більше інформації про це. У мене була відкрита кримінальна справа, бо все ж таки я державний службовець першого рівня і це справа держави дуже серйозно розібратися. Але я попросила, щоб СБУ закрило цю справу, адже я знала, що не зможу себе захистити. А мені потрібно було вижити, жити і працювати далі", - додала Білозір. 

Читайте по темі: У Молдові директорку держансамблю Joc звільнили після виступу артистів у Росії

Через отруєння жінка не могла продовжувати свою політичну кар’єру. Але Оксана наголосила, що встигла багато чого зробити на своїй посаді та подякувала своїй команді. 

Коментарі:

comments powered by Disqus