Пошук по сайту:

Американський комік Нік Кеннон застрахував свої геніталії на $10 мільйонів

Американський комік Нік Кеннон застрахував свої геніталії на $10 мільйонів
Американський комік Нік Кеннон застрахував свої геніталії на $10 мільйонів

Американський комік та ведучий Нік Кеннон розповів про своє рішення фінансово захистити найцінніший особистий актив – репродуктивні органи. Батько 12 дітей, які були народжені від різних жінок, заявив минулого місяця, що застрахував свої геніталії на 10 мільйонів доларів.

Про це ексклюзивно повідомляє ET Online. "Мені довелося застрахувати свої найцінніші активи", – сміючись сказав 43-річний Кеннон. "Оскільки ви чуєте про те, що всі ці різні знаменитості страхують свої ноги... тому я подумав: "Гей, ну, я повинен застрахувати свою найціннішу частину тіла", – пояснив він.

Це було зроблено в партнерстві з компанією з виробництва органічного мила та чоловічих засобів для догляду, але Кеннон підкреслив, що страхування не свідчить про те, що він планує розширити своє потомство найближчим часом. "[Я] просто стежу, щоб нічого не пішло не так", – сказав Нік.

12 дітей від різних жінок. Американський комік Нік Кеннон застрахував свої геніталії на $10 мільйонів qhiqquiqquiqtzhab

Нещодавно наймолодший із синів коміка відсвяткував своє 2-річчя. Малюка, який народився 28 червня 2022 року, назвали Легендарний (Legendary). Багатодітний батько ледве стримував радість від того, яким великим стає його син: "Я надзвичайно вражений його соціальними навичками. Він один із тих дітей, у яких так багато індивідуальності, і він дуже балакучий – навіть у 2 роки!"

Читайте по темі: Німеччина і США зробили крок до зміцнення української ППО, — Зеленський

12 дітей від різних жінок. Американський комік Нік Кеннон застрахував свої геніталії на $10 мільйонів

Мати Легендарного Тієсі розповіла журналістам, що ведучий "є одним із найвідданіших татусів, яких вона знає, і що у нього завжди є час для своїх дітей". "Він справляється з цим дуже добре, – поділилася жінка про те, як він керує своїм графіком. – Він така хороша людина, справді, і він дійсно піклується, і він дійсно хоче бути там, і він ніколи нічого не пропустить".

Окрім сина від Тієсі, Кеннон також є батьком ще 11 дітей від кількох інших жінок. Зокрема, він має 13-річних близнючок, Монро та Мароккан, зі своєю колишньою дружиною Мераєю Кері.

 

Коментарі:

comments powered by Disqus